ROCK OP T GRAS

ROCK OP T GRAS

Rock op 't Gras - 6,7 en 8 juli 2018 - Schutterspark Brunssum

Voorverkoop

De online voorverkoop is gesloten!

Festival tickets

Kom je één dag naar het Rock op ’t Gras festival? Een dagticket voor vrijdag, zaterdag of zondag kost € 10,00 aan de kassa.
Maar een weekendticket voor vrijdag zaterdag en zondag kost zolang de voorraad strekt slechts € 20,00 per persoon aan de kassa.
Kinderen tot 14 jaar (dus t/m 13 jaar) mogen gratis naar binnen onder begeleiding van een volwassene.

Kamperen (UITVERKOCHT)

Wil je als festivalbezoeker blijven overnachten in je eigen tent, caravan of camper?
Veilig en super gezellig! Zorg dan wel dat je op tijd een combi-ticket (weekendticket met kampeerplaats) voor € 20,00 bestelt. Let op dit kan alleen vooraf en online. Aan de kassa zijn geen combi-tickets of losse kampeerplaatsen beschikbaar want het aantal kampeerplaatsen is beperkt. Met het combi-ticket is het gebruik van de toiletten het hele weekend gratis. Houd er wel rekening mee dat er geen douche (wel een wastafel) en geen stroom beschikbaar is.

 

Cruisers CampOut & ‘Show your ride’ Car show

Alleen doelgroepvoertuigen: Hot Rod, US custom car, Classic car van voor 1988 of Custom bike zijn toegestaan op de CampOut

Wil je met je Hot Rod, US custom car, Classic car van voor 1988 of Custom bike naar Rock op ’t Gras komen en deelnemen aan de CampOut, dan kun je ‘jouw Ride’ parkeren op je eigen kampeerplek op het Campingterrein (de grote grasweiden achter op het terrein). Ook als je met een Hot Rod of US custom car overdag op het showterrein (zie hieronder) wilt staan bestaat natuurlijk de mogelijkheid om daarnaast deel te nemen aan de CampOut en ‘s-nachts je voertuig naast je tent, caravan of camper op jouw kampeerplek te parkeren!

Belangrijke info voor kampeerders: toilet gebruik is het hele weekend inclusief, er zijn geen douches maar wel wastafels. Er is geen stroom op de kampeerplek beschikbaar. Gebruik van een eigen kleine aggregaat is toegestaan tussen 8 uur ‘s-morgens en 24 uur ‘s-avonds. Er zijn verschillende ontbijtmogelijkheden op het terrein (Veteranen Brunssum verzorgd een ontbijtservice met belegde broodjes avond van tevoren te bestellen en vanaf 10 uur is brasserie Schuttershuske geopend in het Schutterspark voor een uitgebreid luxe ontbijt). Je kampeerplek dient bij vertrek weer schoon te worden achtergelaten.

LET OP TICKETS VOOR DE CAMPOUT WAREN ALLEEN VOORAF ONLINE TE BESTELLEN!

Hot Rod & US Custom Car show

Met je Hot Rod en US classic, US muscle, US custom cars of een algemene <’70 oldtimer in showroomstaat naar #ROTG2019 = gratis dag-toegang!

Voor het eerst dit jaar wordt op het Festivalterrein zelf ruimte gereserveerd voor de ‘Rock op ’t Gras’ Car show. Deelname aan deze car show is enkel mogelijk met bovengenoemde voertuigen! Wil je meer informatie over de gratis(!) deelname aan deze Car Show, wil je met jouw club deelnemen of wil je je direct aanmelden? Neem dan contact op met onze ‘Hot Rod Ambassador’ Gijs Bax (zelf Hot Rod’der, muzikant en mede-eigenaar van B&B auto’s in Veen).

Wil je jouw wheels hier laten zien aan de bezoekers? Te gek! Je bent van harte welkom op vrijdag, zaterdag, zondag of het hele weekend. Meld je aan via een e-mail aan: info@wonna.nl met je contactgegevens en een foto van je auto of stuur ons een berichtje via het contactformulier. Wij nemen dan contact met je op voor alle mogelijkheden.

 

Vanwege de activiteiten, het programma en de veiligheid kun je met uitzondering van onverhoopte noodgevallen, alleen tussen onderstaande tijden met je doelgroepvoertuig het terrein op en af:

  • Vrijdag 5 juli: binnenkomst tussen 16:00 en 19:00 uur / vertrek tussen 22:00 en 01:00 uur
  • Zaterdag 6 juli: tussen 10:00 en 13:00 uur / vertrek tussen 22:00 uur en 01:00 uur
  • Zondag 7 juli: tussen 10:00 en 13:00 uur / vertrek na 17:00 uur

Op het terrein rijden we stapvoets! Wil je eerder weg of later komen? Parkeer dan op één van de parkeerterreinen buiten de poort.

 

Sponsor of deelnemen met een verkoopkraam aan de festivalmarkt?
Bekijk hier de mogelijkheden die er zijn om te participeren, steunen, verkopen etc…!

Festival map
Download hier de festival map 2019  en kijk wat er allemaal te beleven valt tijdens het Rock op ’t Gras & Campout weekend

 

Check onze partners &

SPONSORS

 

Met dank aan de betreffende beheerders, organisaties en bedrijven,
vind je Rock op t Gras online onder meer op de volgende pagina’s, agenda’s en websites:

Wonna.nl | Artistguide.nl | Facebook.nl | Festivalinfo.nl | Uitzinnig.nl | PopladderLimburg.nl
Uitinsittardgeleen.nl | LivePodium.nl | Eventbu | Wat Waar Nu | Representin | Eropuit in Limburg
Tractorfan | AM Klassiek | Netherlands Events | Drimble | Schutterspark agenda | Oldtimer web